Innovative Implementation

performance

Θέτοντας ως προτεραιότητα την καινοτομία & την απόδοση των ενεργειών μας, αναζητούμε διαρκώς τις καλύτερες πρακτικές στην Online προώθηση της επιχείρησης σας, οι οποίες θα φέρουν και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Με απόλυτα ελεγχόμενες δαπάνες και συνεχή παρακολούθηση της κάθε καμπάνιας επιτυγχάνουμε αύξηση των μετατροπών από απλούς επισκέπτες της σελίδας σας, σε ενεργούς πελάτες και τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης σας (ROI).

PPC Campaigns

PPC Campaigns

Προσεγγίζουμε στοχευμένα το κατάλληλο κοινό.

Google Ads

Google Ads

Υλοποίηση & παρακολούθηση Google Campaigns.

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Προβολή στις αγαπημένες Social πλατφόρμες του κοινού.

Remarketing / Dynamic Remarketing Campaigns

Remarketing / Dynamic Remarketing Campaigns

Επαναληπτικό Marketing για υψηλότερo Online Performance.

Mobile Advertising

Mobile Advertising

Οι πελάτες σας είναι διαρκώς εν κινήσει. Το ίδιο και οι διαφημίσεις σας.

Optimization

Optimization

Προσθέτουμε αξία στη διαφήμιση με τη συνεχή βελτιστοποίηση της

Online Marketing Performance

Online Marketing Performance

Ο στόχος του Online Performance Marketing είναι η άμεση αύξηση αλληλεπίδρασης και μετατροπών.

PPC Campaigns

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη & διαχείριση κάθε μορφής PPC (Pay – Per – Click) διαφήμισης, στις οποίες πληρώνετε μόνο κάθε φορά που ο επισκέπτης θα «κλικάρει» επάνω στη διαφήμιση σας. Στόχευση, ελεγχόμενο budget, άμεση παρακολούθηση και προσαρμογή των δαπανών και των μηνυμάτων είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που κερδιζετε εκμεταλλευόμενοι τα εργαλεία του δικτύου της Google. Δείτε άμεση αύξηση επισκέψεων και μετατροπών από την πρώτη εβδομάδα εκκίνησης των ενεργειών.

 

Search Advertising

Εμφανιστείτε στο δίκτυο αναζήτησης της Google με τις σωστές λέξεις – κλειδιά (keywords) και ο πελάτης μπορεί να σας βρει άμεσα, τη σωστή στιγμή. Δείξτε στον επισκέπτη το σωστό μήνυμα στις υψηλότερες κατατάξεις και προσελκύστε νέους πελάτες. Έχουμε τον τρόπο να προτείνουμε έξυπνα και στοχευμένα μηνύματα με ευέλικτο κόστος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας.

 

Display Advertising

Θέλετε να στοχεύσετε ακόμα περισσότερους δυνητικούς πελάτες σε όλο το δίκτυο εμφάνισης της Google, όπως για παράδειγμα σε ιστοσελίδες σχετικές με τα προϊόντα σας ή στο YouTube;

Δημιουργούμε για εσάς την πιο κατάλληλη και ποιοτική μορφή εικόνας (banners, videos, gifs) και προσελκύουμε το χρήστη διαδραστικά, ενθαρρύνοντας τον να μάθει περισσότερα για τις υπηρεσίες σας με βάση συγκεκριμένα γεωγραφικά / δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα. Επιλέγουμε που ακριβώς θα προβάλουμε τη διαφήμιση σας ώστε να ανακαλύψουμε τους πιο δεκτικούς πελάτες για τον λογαριασμό σας.

Mobile Advertising

Τα κινητά και τα tablets κερδίζουν έδαφος στην καθημερινότητα των χρηστών. Προσαρμόζουμε τις προδιαγραφές της διαφήμισης, με άξονα την πιο αποτελεσματική προβολή σε συνδυασμό με την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

 

Δημιουργία Remarketing Campaigns / Dynamic Remarketing

Με την υπήρεσία του Remarketing στοχεύουμε προηγούμενους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια μετατροπή, με σκοπό να τους υπενθυμίσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας καθώς περιηγούνται μεταξύ άλλων ιστοσελίδων. Με τον τρόπο αυτό κάθε απλός επισκέπτης επιστρέφει σε εσάς ως δραστήριος πελάτης. Το Dynamic Remarketing πάει τη συγκεκριμένη υπηρεσία ένα βήμα πιο μακριά: η διαφορά κρίνεται στη λεπτομέρεια. Έχοντας ιχνηλατήσει λεπτομερώς προηγούμενη περιήγηση του επισκέπτη στον ιστότοπο σας, του (ξανα)δείχνουμε ακριβώς αυτό που θέλει να δει – επιλεγμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ώστε να αυξήσουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες αγοράς.

 

Βελτιστοποίηση Διαφημίσεων

Αντιμετωπίζουμε τις διαφημίσεις σας με τρόπο δυναμικό: με εξειδιξευμένα εργαλεία ανάλυσης και παρακολούθησης, τροποποιούμε το μήνυμα και τον προϋπολογισμό όταν και όποτε χρειάζεται, ώστε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα Δείκτη Ποιότητας (Quality Score) της καμπάνιας, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

CASES

LET’S WORK TOGETHER ON YOUR NEW PROJECT